I samarbejde med BIOVINI, holder vi en uformel vinsmagning
lørdag d 21. marts 2020
kl 13-15.
BIOVINI drives af Morten,
som er en af Traktørstedets stamgæster,
og to af hans venner.
De importerer fantastisk økologisk Riesling, som hvidvin, og som mousserende Bio-Bobler fra Tyskland - og det er netop dem vi skal smage på.
Læs mere på: www.biovini.dk
Menu
Indimellem glassene skal vi selvfølgelig have lidt at spise...
Stenbiderrogn i selskab med selleri røsti, rygeostcreme med krydderurter, rødløg og vores hjemmebagte ristede surdejsbrød.
Køb billet her
Arrangementet koster 175 kr,
køb din billet her.
Lidt om vinene
Bio-bobler
BIOVINI har fået produceret sine egne bobler på riesling - ’metode
champagnoise’. Den hedder selvfølgelig ’Bio-bobler’, fordi den
er økologisk og fyldt med smittende bobler. Du bliver, hvad du
drikker, og vi tror på, at den her vin gør dig lidt mere boblende
lykkelig!
2017,
BIOVINI og Paul Hoffmann, ”Bio-bobler”, Riesling sekt brut,
Mosel, Tyskland, økologisk mousserende vin.
Det er endnu ikke så typisk at lave cava eller champagne eller andre
mousserende vine på riesling-druen, selv om netop riesling er den
mest populære hvidvinsdrue i Danmark nu.
Druen er med til at gøre Bio-bobler til et meget spændende bekendtskab.
Det er vin med karakter. Vinen har den syre og renhed, som en tør mousserende vin skal have, men den har også fylde og rundhed.
ADVARSEL: Bio-bobler kan skabe afhængighed!
Mineralsk mestervin – på håndplukkede riesling-druer
Peet's Dry Riseling & Peet’s Best Riesling
2018,
"Peet's Dry Riseling" og ”Peet’s Best Riesling”, Peet’s wine, hvidvin, økologisk, Mosel, Tyskland.
"Peet's Dry Riseling" er en ægte Mosel Riesling. Frisk, mineralsk og let perlende med en afdæmpet frugtsmag i afslutningen. Og så er den tør, så den passer godt til mad og danske smagspræferencer generelt. Vinen har et lavt indhold af sukker, men stadig med en perfekt syre/sukker-balance.
"Peet’s Best Riesling” er et lille mesterværk på Riesling-druen, og den her vin er den bedste kvalitet, som huset byder på. Vinen produceres udelukkende på håndplukkede økologiske druer fra små og eksklusive marker med gamle vinstokke, der gennem årtier har udviklet deres særpræg.
En dejlig mineralsk og tør Riesling med en ganske let og velafbalaceret sødme i eftersmagen.
Riesling-druen
er særlig god til at tage karakter fra dens vækstbetingelser.
Det giver mere interessante vine.
Stokkenes rødder går meget dybt, og i den unge ambitiøse vinskabers hænder får begge Peet’s Riesling’ en stærk rygrad og høj mineralitet fra den porøse skifferjord på husets højtliggende og sydvendte marker.
Begge vine er suveræne til mad, fx fisk, skaldyr og stenbidderrogn.
Alle rettigheder på billeder og grafik tilhører Traktørstedet Vestamager Aps (c) 2022